Consultanță

O nouă abordare a strategiei dumneavoastră de talente

Toate companiile au ca scop creșterea cifrei de afaceri, crearea unor echipe performante, îmbunătățirea nivelului de implicare al angajaților, adaptarea eficientă la schimbările economice și transformarea strategiei de afaceri în rezultate.

Accentul pe locul în care doriți să se afle afacerea dumneavoastră ghidează toate deciziile dumneavoastră de afaceri.  Oamenii dumneavoastră sunt legătura esențială care vă ajută să traduceți obiectivele afacerii dumneavoastră în rezultate.  Dacă în ciuda celor mai bune eforturi și intenții, rezultatul financiar nu este conform așteptărilor dumneavoastră, este posibil ca partea umană a afacerii dumneavoastră să nu fie aliniată în totalitate cu obiectivele dumneavoastră.

Talent Optimization este răspunsul. Nu are legătură doar cu talentul pe care îl aduceți în organizația dumneavoastră, dar și cu organizația pe care o aduceți talentului

Experții Talent Optimization de la Predictive Advantage ajută clienții să determine dacă conducerea, echipele și cultura sunt bine adaptate și aliniate optim cu strategia dumneavoastră de afaceri pentru a face compania dumneavoastră cât mai bună cu putință.

Am selectat cele mai bune instrumente metrice pentru personal și programe de training de talie mondială pentru a vă ajuta să:

 

Diagnosticați provocările resurselor dumneavoastră in afaceri

Stabiliți designul strategiei de resurse umane și structura organizațională

Recrutați oamenii potriviți în pozițiile potrivite

Inspirați forța de muncă pentru a atinge potentialul maxim

Permiteți consultanților Talent Optimization de la Predictive Advantage să vă ajute să vă optimizați strategia de talente pentru a elimina decalajul dintre strategia de afaceri și rezultatele dorite.