Soluții ale Strategiei Talentelor

 
Sondaje
Traininguri
Consultanță

 Oferim soluții de Talent Optimization și nu instrumente de Evaluare a Talentului de sine stătătoare

Evaluarea Talentelor

Au fost selecționati cu atenție cei mai buni parametri de personal fundamentați științific, furnizați de Predictive Index, liderul Talent Optimization. Aceștia acoperă toate aspectele strategiei dumneavoastră de personal, de la recrutare și dezvoltare până la încheierea activității angajaților, ajutându-vă să faceți față provocărilor de afaceri.
Informațiile fiabile asupra obiectivelor postului, comportamentul la locul de muncă, abilitățile cognitive și competențele de vânzări din organizația dumneavoastră pot fi utilizate în cadrul strategiei de talente într-o manieră ce ajută la atingerea obiectivelor în afaceri.

Evaluarea Postului

Evaluarea Postului PI™ este construit pe baza unui proces validat știintific ce vă ajută să capturați cerințele comportamentale și cognitive ale oricărui rol, luând în calcul cultura companiei și mediul de lucru. Puteți defini obiectiv candidatul dorit și evalua dacă candidații dumneavoastră sunt cei ce se potrivesc în cea mai mare măsură pentru o poziție anume, din punct de vedere comportamental și cognitiv.

Evaluarea Comportamentală

Evaluarea Comportamentală™ este o evaluare de personalitate fundamentată științific. Rezultatele vă oferă date sigure despre trăsăturile comportamentale și motivaționale ale angajaților existenți și ale candidaților. Echipați cu aceste informații practice despre comportamentele și nevoile potențiale la locul de muncă și despre orice alte arii de dezvoltare, veți fi în măsură să luați în mod obiectiv cele mai bune decizii legate de personal.

Evaluarea Cognitivă

Evaluarea Cognitivă PI™ măsoară capacitatea de învățare și ritmul în care o persoană va asimila informații noi și va răspunde la situații schimbătoare și provocări la locul de muncă. Evaluările cognitive fundamentate științific sunt indici demonstrați care anticipează cât de bine va performa o persoană în orice rol, în toate industriile.

Seminarii

Predictive Advantage oferă programe de formare și dezvoltare profesională la nivel international. Învățarea și dezvoltarea direcționată pentru angajații de la toate nivelurile și rolurile sunt concepute pentru a rezolva provocările întâmpinate de afaceri.

Seria de seminarii Predictive Index vă pune la dispoziție instrumentele și cunoștințele necesare pentru realizarea unei conexiuni optime între strategia de personal și strategia de afaceri în vederea obținerii celor mai bune rezultate posibile.

Seria de seminarii Predictive Index™

null
Ce motivează personalul?

Acest seminar de jumătate de zi oferă informații de bază asupra propriilor modele comportamentale și ale celor din jur. Seminarul oferă o introducere asupra modului în care diferite personalități și nevoi motivaționale afectează mediul de lucru. Aceste cunoștințe vor îmbunătăți colaborarea în echipă și gradul de implicare a angajaților.

null

Îndrumarea oamenilor spre performanță

Acest seminar de o zi este creat pentru a ajuta managerii din interiorul organizației tale să creeze echipe performante, să le conducă cu succes și să le mențină motivate și implicate. Seminarul oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru dezvoltarea cu succes a relațiilor la locul de muncă și a unei dinamici pozitive a echipei.

null

Specialist PI

Acest seminar intensiv de două zile, se concentrează asupra modului în care puteți aplica metodologia PI pentru a vă eficientiza procesul de recrutare, a îmbunătăți munca în echipă, a implicării angajaților și a performanței. El vă oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a conecta strategia de personal cu strategia dumneavoastra de afaceri.

Predictive Advantage – Manager as a Coach

Dezvoltarea talentelor nu este optionala, în business este o necesitate!

Se așteaptă din partea managerilor să își dezvolte oamenii din echipă prin coaching.

Manager as Coach este un seminar interactiv de o zi prin care participanții au oportunitatea de a dobândi aptitudini esențiale de coaching ce pot fi implementate cu usurință în activitatea profesională zilnică. Toate acestea vor îmbunătăți abilitățile de conducere și vor conduce spre succes prin inspirație și prin stimularea abilităților fiecărui membru al echipei, în ultimă instanță conducând la creșterea motivației si performanței angajaților.

Consultanță

Pentru sprijinirea liderilor în obținerea și depășirea propriilor obiective, ne-am asociat cu consultanți de afaceri cu experiență internațională și consultanți în coaching cu rezultate uimitoare în acest sens.

Talent Optimization

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă consilia în toate etapele de optimizare a talentelor dumneavoastră (Design, Diagnostic, Recrutare și Inspiră) și pentru a vă asigura că strategia dumneavoastră de personal este perfect aliniată strategiei dumneavoastre de afaceri în scopul maximizării rezultatelor.
Esența Talent Optimization este utilizarea eficientă a datelor de personal în luarea deciziilor legate de resursele umane la toate nivelurile afacerii. Vom lucra cu dumneavoastră la realizarea unor strategii de conducere și de personal de succes, în care indicatori ai talentului sunt parte integrantă, iar aplicarea acesteia în practică este determinată de strategia dumneavoastră de afaceri.