Proiectați și dezvoltați strategia resurselor umane

Creați o strategie de personal puternică și asigurați-vă că echipele, conducerea și cultura companiei dumneavoastră sunt aliniate strategic și in scop prestabilit

Personalul dumneavoastră, la orice nivel, este cea mai puternică legătura care vă ajută să traduceți cu succes strategia de afaceri a companiei dumneavoastră în rezultatele dorite.

Talent Optimization nu este un concept nou, însă până în prezent nu a mai existat o abordare științifică și un cadru de actiune care să măsoare și să construiască o aliniere eficientă între strategia de afaceri și strategia de personal.

Abilitatea de a compara empiric și științific strategia talentelor și pe cea de afaceri oferă informații valoroase ce vă ajută să reacționați rapid la orice schimbare externă sau internă și să aliniați cu încredere practicile de personal la contextul actual de afaceri. Puteți dezvolta obiective de afaceri ambițioase, dar realiste pentru a vă maximiza rezultatele considerând atât strategia talentelor cât și pe cea de afaceri.

Angajații buni care sunt aliniați strategic cu obiectivele, valorile și cultura companiei se vor simți inspirați să transforme cu success strategia dumneavoastră în rezultatele dorite. Aplicând disciplina Talent Optimization, veți crea pentru angajații dumneavoastră cea mai bună experiență posibilă, iar nivelul de implicare al acestora va crește.

Aliniați obiectivele afacerii, organizația, conducerea, echipele și cultura companiei în mod strategic și cu scop prestabilit prin Talent Optimization

În contextul Talent Optimization, design-ul include următoarele activități de resurse umane:

Proiectați-vă structura organizațională

Strategia dumneavoastră de afaceri și ca atare punctul central al activităților afacerilor dumneavoastră oferă contextul pentru structura organizațională.

Aceasta va dicta cerințele comportamentale și cognitive necesare pentru fiecare rol, la fiecare nivel din afacerea dumneavoastră și corelația dintre cele două.

Ulterior, puteți folosi date de resursele umane validate pentru a găsi candidatul perfect care să se potrivească.

Evaluați competențele de conducere

Executarea cu succes a unei anumite strategi de afaceri necesită anumite abilități de conducere. Stilurile de conducere sunt determinate de profilul comportamental și cognitiv ale unei persoane aflate la conducere.

Folosiți o abordare obiectivă, bazată pe informații valide pentru a evalua dacă abilitățile de conducere și comportamentele pe care le aveți actualmente în echipă sunt aliniate cu obiectivele si cerințele afacerii dumneavoastră.

Cu instrumentele, abordarea și susținerea potrivita, puteți dezvolta un plan de acțiune pentru a redresa rapid orice lacune ce pot apărea și veți putea lucra în mod ideal cu echipa de conducere pentru a le rezolva.

Înțelegeți dinamica echipei dumneavoastră

Echipa de conducere are sarcina de a administra transformarea cu succes a obiectivelor afacerii dumneavoastră în rezultate.

Cooperarea, o abordare unitară și alinierea cu strategia de afaceri reprezintă o necesitate. Pentru a atinge rezultatele dorite, toate echipele trebuie să performeze bine și sa funcționeze fără dispute.

Instrumentele Evaluării Comportamentale oferă o perspectivă aprofundată a felului în care tendințele comportamentale individuale afectează relațiile la locul de muncă și dinamica echipei.

Determinați cultura companiei dumneavoastră

Cultura înglobează elementele dorite în organizația dumneavoastră: valorile fundamentale, comportamentele și motivatiile ce generează performanța, si care sunt necesare pentru a transpune cu succes strategia dumneavoastră de afaceri în rezultate.

Dacă angajații se simt conectați la cultura proeminentă a companiei dumneavoastră, vor fi mai implicați și inspirați să aibă o performanțe bune.

Folosind date strategice de afaceri și personal puteți asigura o potrivire culturală optimă a tuturor aspectelor afacerii dumneavoastră în raport cu strategia de afaceri.

Consultanții Predictive Advantage, susținuți de gama noastră de evaluari si instrumente de strategie precum și de trainingul de instruire în management, sunt gata să vă asiste în îmbunatățirea oricărui aspect legat de design-ul organizațional, fie că vorbim de perfecționarea strategiei de personal, ori evaluarea calităților manageriale ale echipei de conducere sau de oportunitățile de dezvoltare ale echipei.

Talent Optimization

PI Evaluare Comportamentală

PI Evaluarea Postului

PI Evaluarea Cognitivă

PI Evaluarea Strategiei