Identificați provocările din domeniul resurselor umane

Măsurați date esențiale legate de personal, le analizați în contextul planului dumneavoastră de afaceri și determinați soluțiile necesare pentru a alinia în mod optim strategia cu practicile legate de resurse umane

Majoritatea afacerilor vor monitoriza în mod frecvent indicatori operaționali și financiari, cei mai importanți pentru a măsura succesul, a identifica și preveni provocări iminente și pentru a reacționa rapid la schimbările economice, politice și interne. Veți compara apoi toate aceste aspecte cu strategia de business detaliată a companiei dumneavoastră. Includerea evaluării periodice, metodice și riguroase a datelor legate de personal în aceste activități de afaceri de importanță critică vă va asigura că aveți la îndemână informațiile necesare pentru a anticipa eventualele provocări legate de personal. Având aceste informații la dispozitie veți putea acționa proactiv în ajustarea rapidă a strategiei de personal, în a vă asigura că aceasta rămâne optim aliniată cu strategia generală de afaceri și în a evita un impact negativ în rezultatele generale ale afacerii.

Talent Optimization vă ajută să faceți un diagnostic preventiv al provocărilor legate de personal și să luați măsuri proactive pentru îmbunătățirea rapidă a rezultatelor

Diagnosticul ca parte a Talent Optimization este alcătuit din următoarele activități strategice legate de personal:

  • Identificați provocările legate de personal precum și potențialul uman
  • Decideți ce date de resurse umane veți măsura, cu ce frecvență le veți măsura și ce instrumente analitice veți folosi
  • Analizați rezultatele în contextul afacerii dumneavoastră
  • Definiți măsuri concrete și necesare de îmbunătățire

Aplicarea disciplinei Talent Optimization vă permite să diagnosticați și să rezolvați rapid provocările legate de personal și să creați cea mai bună experiență posibilă angajaților. Acest lucru va duce la o forță de muncă mai stabilă, mai motivată și mai productivă și în cele din urmă vă va ajuta să obțineți rezultatul dorit in afacerea dumneavoastră.

Ce tip de date de personal veți măsura?

null

PI Evaluare Comportamentală

null

PI Evaluare Cognitivă

null

Potrivirea cu postul

null

Nivelul de motivare și experiența angajaților la locul de muncă

null

Cultura organizațională și cea a echipei

Predictive Advantage vă va asista în optimizarea strategiei de personal. Am selectat cele mai bune analize de date de personal validate științific, oferim programe de consultanță specializată și programe de formare în management și leadership de nivel mondial.