Construiește organizații de succes cu echipe performante

Predictive Advantage este o companie internațională de consultanță în management specializată in Talent Optimization.
Știm din experiență că toate companiile au un plan de afaceri și își monitorizează rezultatele. Talent Optimization vă ajută să aplicați o abordare aprofundată și sțiințifică a resurselor umane din afacerea dumneavoastră. Acest lucru va garanta alinierea optimă a strategiei talentelor cu strategia de business, astfel încât să vă atingeți cu rapiditate obiectivele. Oferim suport clienților prin intermediul unei combinații unice de consultanță de specialitate, indicatori de clasă mondială referitori la evaluarea talentelor, sțiințific fundamentați și transfer de cunoștințe.

Planul dumneavoastra de afaceri conceput pe premise strategice prioritizează cele mai importante obiective pe care vi le-ați propus. Monitorizați cu atentie rezultatele în afaceri. Aveți implementată o strategie a talentelor. Dar în ciuda celor mai bune intenții și eforturi, rezultatele sunt sub așteptări.
Dacă vă recunoasteti în acest scenariu, atunci poate exista o discrepanță între partea umana și cea de strategie a afacerii dumneavoastră.
Numai atunci când echipele dumneavoastra lucrează împreuna fără dispute, angajații se simt motivați și sunt în consens cu obiectivele și cultura companiei și organizația dumneavoastră va fi în masură să transforme cu adevărat strategia de afaceri în rezultatele dorite.
Dacă nu vă puteți raporta la acest scenariu comun, atunci poate exista o deconectare între oamenii care fac parte din afacerea dumneavoastră și strategia dumneavoastră.
Talent Optimization este răspunsul. Aceasta disciplină strategică formată din 4 părți evidențiază ce acțiuni sunt necesare în a vă ajuta să:
  • Diagnosticați provocările în afaceri
  • Stabiliți  designul strategiei de resurse umane în conformitate cu planul dumneavoastră de afaceri
  • Recrutați cele cele mai bune persoane pentru orice poziție
  • Inspirați și motivați forța de muncă
Rezultatul este obținerea rezultatelor de afaceri dorite.
Talent Optimization este elaborată pe obiectivele și contextul activității dumneavoastră. Această orientare va ghida toate activitățile strategice de resurse umane, de la proiectarea structurii organizaționale până la a vă asigura că aveți oamenii potriviți în locurile potrivite.
Colectarea, analiza și aplicarea eficientă a datelor de personal în mod obiectiv se află chiar în centrul Talent Optimization. Acești parametri puternici vă furnizează informații asupra tuturor opțiunilor legate de personal.

Așadar, care sunt cele patru acțiuni care alcătuiesc Talent Optimization?​

Diagnostic

Măsurarea și analiza datelor de personal într-un mod validat științific, pentru identificarea sursei problemelor legate de personal pe care le întampinați în activitatea dumneavoastră.

Evidențiați în mod obiectiv orice situații în care oamenii dumneavoastră nu sunt aliniați cu cerințele postului, managerii lor, echipa sau cultura companiei.

Creați un plan de acțiune bazat pe analiza corectă a datelor de personal derulat în mod continuu.

Design

Design-ul se construiește pe rezultatele analitice obținute în decursul fazei de diagnosticare.

Aici este punctul în care veți defini din punct de vedere strategic și intențional structura și esența organizației dumneavoastră, echipa de conducere, dinamica echipei și cultura companiei.

Pe scurt, în cadrul acestei faze, veți crea designul strategiei de personal și vă veți asigura că acesta este aliniat in mod optim cu planul dumneavoastră de afaceri.

Recrutare

Creați o companie performantă prin plasarea oamenilor potriviți în rolurile potrivite.

Utilizați informațiile obtinute din prelucarea datelor de personal pentru a defini cerințele pozitiei.Evaluați caracteristicile comportamentale și cognitive ale candidaților dumneavoastră față de cerințele poziției respective, identificați cei mai buni candidați și construiți echipe de înaltă performanță.

Angajații care se potrivesc cel mai bine în rolurile lor, în echipă și în cultura companiei sunt implicați, energici și pot depăși așteptările.

Experiența pozitivă a angajatului vă va promova brandul de angajator și va atrage cei mai buni oameni.

Inspira

Modulul Inspiră se concentrează pe activitățile legate de angajati, cum ar fi traininguri și dezvoltare, planificarea dezvoltării carierei, dezvoltarea personalului din conducere și consolidarea culturii companiei.

Accesul la date de personal validate științific:

  • oferă angajaților dumneavoastră instrumentele necesare să se autogestioneze și să-și gestioneze relațiile la locul de muncă
  • oferă echipei de conducere instrumente valoroase în instruirea cu succes a angajaților, dezvoltarea profesională a acestora și construirea unor sesiuni de feedback constructive
  • conduce la crearea unei echipe mangeriale puternice care va ști cum să-și inspire și motiveze continuu angajații și cum să protejeze cultura firmei

Prin aplicarea disciplinei Talent Optimization, Predictive Advantage vă poate ajuta să:

Eliminați decalajul dintre strategia de afaceri și rezultate

Aliniați în totalitate strategia resurselor  umane cu planul dumneavoastră de afaceri

Obțineți rezultate în afaceri, concentrându-vă asupra activului principal: oamenii dumneavoastră

Evaluați talentele în mod eficient și strategic

Optimizați procesul de recrutare și dezvoltare a angajaților

Măsurați și evaluați comportamentul, aptitudinile și competențele candidaților și pe cele ale angajaților dumneavoastră

Angajați persoanele potrivite în rolurile potrivite și șă mențineți gradul de implicare al acestora